Pogrebni prevoz iz inostranstva

Pogrebno A HIMMEL sa sjedištem u Beču.Mi smo prva i jedina "naša" pogrebna firma i član pogrebnika u Austriji (WKÖ Bestatter)..
Kroz naše dugogodišnje iskustvo i iskrenost razlikujemo se od drugih.
POZOVITE NAS 01/ 945 39 35
Pogrebno A HIMMEL sa sjedištem u Beču. Mi smo prva i jedina “naša” pogrebna firma i član pogrebnika u Austriji (WKÖ Bestatter).. Kroz naše dugogodišnje iskustvo i iskrenost razlikujemo se od drugih. POZOVITE NAS 01/ 945 39 35

Za prevoz vaših najmilijih dobijate Austrijski račun. Pomažemo kod stupanja u kontakt sa PVA i nudimo pomoć u ispunjavanju formulara potrebnih za penziju. Stojimo vam na usluzi i pomoći nudimo sa timom naših advokata u ostavinskoj raspravi. Organizujemo pokope u Beču za sve vjeroispovjesti.U trenucima gubitka najbližih, pomoći ćemo vam u organizaciji dostojanstvenog ispraćaja.
Pomažemo vam u pronalazku i grobnice u jednom od 50 groblja u Beču i okolini.
Za prevoz vaših najmilijih dobijate Austrijski račun. Pomažemo kod stupanja u kontakt sa PVA i nudimo pomoć u ispunjavanju formulara potrebnih za penziju. Stojimo vam na usluzi i pomoći nudimo sa timom naših advokata u ostavinskoj raspravi.Organizujemo pokope u Beču za sve vjeroispovjesti. U trenucima gubitka najbližih, pomoći ćemo vam u organizaciji dostojanstvenog ispraćaja. Pomažemo vam u pronalazku i grobnice u jednom od 50 groblja u Beču i okolini.

Mi ne možemo ukloniti vašu tugu, ali vam svojim ličnom uslugom, kompetentno i pouzdano stojimo na usluzi 0-24h.Preuzimamo umrle osobe iz stana / bolnice u Beču i okolini, jeftinije od svih pogrebnika.
Pribavljamo svu potrebnu papirologiju i preuzimamo kontakt sa svim za pokop / prevoz relevantnim ustanovama.
Mi ne možemo ukloniti vašu tugu, ali vam svojim ličnom uslugom, kompetentno i pouzdano stojimo na usluzi 0-24h. Preuzimamo umrle osobe iz stana / bolnice u Beču i okolini, jeftinije od svih pogrebnika. Pribavljamo svu potrebnu papirologiju i preuzimamo kontakt sa svim za pokop / prevoz relevantnim ustanovama.

Naše usluge:– preuzimanje umrle osobe iz stana / kuće / bolnice (Wien und umgebung NÖ, Burgenland)

– kompletna organizacija sahrane / pogreba u Beču

– preuzimamo kontakt sa bolnicom, ambasadom, opštinom, grobljem i ostalim relevantnim ustanovama

– prevoz za inostranstvo (autom ili avionom)

– prodaja pogrebne opreme vrhunskog u našem salonu u 10. Bezirk-u

– organizujemo kompletnu dokumentaciju za prevoz u jednom danu (GRATIS)

– izrada umrlica / posmrtnica

– lotamo sanduke (po najpovoljnim cijenama
Naše usluge: – preuzimanje umrle osobe iz stana / kuće / bolnice (Wien und umgebung NÖ, Burgenland) – kompletna organizacija sahrane / pogreba u Beču – preuzimamo kontakt sa bolnicom, ambasadom, opštinom, grobljem i ostalim relevantnim ustanovama – prevoz za inostranstvo (autom ili avionom) – prodaja pogrebne opreme vrhunskog u našem salonu u 10. Bezirk-u – organizujemo kompletnu dokumentaciju za prevoz u jednom danu (GRATIS) – izrada umrlica / posmrtnica – lotamo sanduke (po najpovoljnim cijenama

Vaš iskreni partner u teškim trenucima
Vaš iskreni partner u teškim trenucima
Želite se osigurati i napraviti osiguranje za pogreb i posmrtnu pripomoć? Wiener Verein je naš dugogodišnji partner. Cijeli život ste organizovali sami i želite svojoj porodici olakšati teške trenutke i neodlučnost u slučaju smrti. Stupite u kontakt sa nama i sklopite ugovor o toku sahrane i vašoj poslednjoj želji.Vaš iskreni partner u teškim trenucima.Telefon:
0664 174 39 46
Prodaja pogrebne opreme vrhunskog kvaliteta i dizajna po najpovoljnim cijenama
Svu pogrebnu opremu nudimo na jednom mjestu u našem salonu.
Želite se osigurati i napraviti osiguranje za pogreb i posmrtnu pripomoć? Wiener Verein je naš dugogodišnji partner. Cijeli život ste organizovali sami i želite svojoj porodici olakšati teške trenutke i neodlučnost u slučaju smrti. Stupite u kontakt sa nama i sklopite ugovor o toku sahrane i vašoj poslednjoj želji.Vaš iskreni partner u teškim trenucima. Telefon:0664 174 39 46 Prodaja pogrebne opreme vrhunskog kvaliteta i dizajna po najpovoljnim cijenama Svu pogrebnu opremu nudimo na jednom mjestu u našem salonu.

Standort

Dostupni smo 24h.Pozovite nas