Pokopi u Austriji Himmel Bec

Pogrebno A HIMMEL sa sjedištem u Beču.
Pogrebno A HIMMEL sa sjedištem u Beču. Mi smo prva i jedina “naša” pogrebna firma i član pogrebnika u Austriji (WKÖ Bestatter).. Kroz naše dugogodišnje iskustvo i iskrenost razlikujemo se od drugih. POZOVITE NAS 01/ 945 39 35 Mi ne možemo ukloniti vašu tugu, ali vam svojim ličnom uslugom, kompetentno i pouzdano stojimo na usluzi 0-24h. Preuzimamo umrle osobe iz stana / bolnice u Beču i okolini, jeftinije od svih pogrebnika. Pribavljamo svu potrebnu papirologiju i preuzimamo kontakt sa svim za pokop / prevoz relevantnim ustanovama. Organizujemo pokope u Beču za sve vjeroispovjesti. U trenucima gubitka najbližih, pomoći ćemo vam u organizaciji dostojanstvenog ispraćaja. Pomažemo vam u pronalazku i grobnice u jednom od 50 groblja u Beču i okolini. Sahrana / Pogreb je posljednja mogućnost ispraćaja voljene i bliske osobe. Dajte nam priliku da vam budemo od pomoći, da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom budemo vaš razumni partner.
Pokop u austriji
Organizujemo pokope u Beču za sve vjeroispovjesti. U trenucima gubitka najbližih, pomoći ćemo vam u organizaciji dostojanstvenog ispraćaja. Pomažemo vam u pronalazku i grobnice u jednom od 50 groblja u Beču i okolini.

Pogrebne-Usluge-Bestattung A Himmel
Naše usluge: – Organizujemo kompletnu dokumentaciju za prevoz u jednom danu (GRATIS) – Kompletna organizacija sahrane / pogreba u Beču – izrada umrlica / posmrtnica -Preuzimanje umrle osobe iz stana / kuće / bolnice (Wien, NÖ, Burgenland) – prevoz za inostranstvo (autom ili avionom) – prodaja pogrebne opreme vrhunskog u našem salonu u 10. Bezirk-u – Lotamo sanduke (po najpovoljnim cijenama – Preuzimamo kontakt sa bolnicom, ambasadom, opštinom, grobljem i ostalim relevantnim ustanovama

Pogrebne usluge-Bestattung Himmel Wien
Za prevoz vaših najmilijih dobijate Austrijski račun. Pomažemo kod stupanja u kontakt sa PVA i nudimo pomoć u ispunjavanju formulara potrebnih za penziju. Stojimo vam na usluzi i pomoći nudimo sa timom naših advokata u ostavinskoj raspravi.

Pogrebne usluge-Bestattung Himmel Wien
Želite se osigurati i napraviti osiguranje za pogreb i posmrtnu pripomoć? Wiener Verein je naš dugogodišnji partner. Cijeli život ste organizovali sami i želite svojoj porodici olakšati teške trenutke i neodlučnost u slučaju smrti. Stupite u kontakt sa nama i sklopite ugovor o toku sahrane i vašoj poslednjoj želji. Telefon 01/ 945 39 35

 

Dostupni smo 24h.Pozovite nas