Prevoz pokojnika iz Francuske

Sahrana / Pogreb je posljednja mogućnost ispraćaja voljene i bliske osobe. Dajte nam priliku da vam budemo od pomoći, da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom budemo vaš razumni partner.
Mi ne možemo ukloniti vašu tugu, ali vam svojim ličnom uslugom, kompetentno i pouzdano stojimo na usluzi 0-24h.Pribavljamo svu potrebnu papirologiju i preuzimamo kontakt sa svim za pokop / prevoz relevantnim ustanovama.

Preuzimamo umrle osobe iz stana / bolnice
Mi ne možemo ukloniti vašu tugu, ali vam svojim ličnom uslugom, kompetentno i pouzdano stojimo na usluzi 0-24h. Pribavljamo svu potrebnu papirologiju i preuzimamo kontakt sa svim za pokop / prevoz relevantnim ustanovama. Preuzimamo umrle osobe iz stana / bolnice

Prevoz pokojnika iz Francuske
Naše usluge: -Prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu -Transport pokojnika -Kompletna dokumentacija za prevoz -Pomažemo u ostvarivanju udovičke penzije u PVA – Prodaja pogrebne opreme vrhunskog u našem salonu u 10. Bezirk-u – Organizujemo kompletnu dokumentaciju za prevoz u jednom danu (GRATIS) – izrada umrlica / posmrtnica – Lotamo sanduke (po najpovoljnim cijenama – Prevoz za inostranstvo (autom ili avionom)

Prevoz pokojnika iz Francuske
Prevoz pokojnika iz Francuske

Prevoz pokojnika iz Francuske
Za prevoz vaših najmilijih dobijate Austrijski račun.

Prevoz pokojnika iz Francuske
Organizujemo pokope za sve vjeroispovjesti. U trenucima gubitka najbližih, pomoći ćemo vam u organizaciji dostojanstvenog ispraćaja. Pomažemo vam u pronalazku i grobnice Prodaja pogrebne opreme vrhunskog kvaliteta i dizajna po najpovoljnim cijenama Svu pogrebnu opremu nudimo na jednom mjestu u našem salonu.

Dostupni smo 24h.Pozovite nas