Prevoz pokojnika iz Nemacke

Pogrebno A HIMMEL sa sjedištem u Beču.Mi smo prva i jedina "naša" pogrebna firma i član pogrebnika u Austriji (WKÖ Bestatter)..
Kroz naše dugogodišnje iskustvo i iskrenost razlikujemo se od drugih.
Pogrebno A HIMMEL sa sjedištem u Beču. Mi smo prva i jedina “naša” pogrebna firma i član pogrebnika u Austriji (WKÖ Bestatter).. Kroz naše dugogodišnje iskustvo i iskrenost razlikujemo se od drugih.
Mi ne možemo ukloniti vašu tugu, ali vam svojim ličnom uslugom, kompetentno i pouzdano stojimo na usluzi 0-24h.Pribavljamo svu potrebnu papirologiju i preuzimamo kontakt sa svim za pokop / prevoz relevantnim ustanovama.
Mi ne možemo ukloniti vašu tugu, ali vam svojim ličnom uslugom, kompetentno i pouzdano stojimo na usluzi 0-24h. Pribavljamo svu potrebnu papirologiju i preuzimamo kontakt sa svim za pokop / prevoz relevantnim ustanovama.

Za prevoz vaših najmilijih dobijate Austrijski račun.Prodaja pogrebne opreme vrhunskog kvaliteta i dizajna po najpovoljnim cijenama
Svu pogrebnu opremu nudimo na jednom mjestu u našem salonu.
Za prevoz vaših najmilijih dobijate Austrijski račun.
Prodaja pogrebne opreme vrhunskog kvaliteta i dizajna po najpovoljnim cijenama
Svu pogrebnu opremu nudimo na jednom mjestu u našem salonu.

Standort

  Raaber-Bahn-Gasse 15
    1100 Wien

Prevoz pokojnika iz Nemacke
Sahrana / Pogreb je posljednja mogućnost ispraćaja voljene i bliske osobe. Dajte nam priliku da vam budemo od pomoći, da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom budemo vaš razumni partner.

Prevoz pokojnika iz Nemacke
Vaš iskreni partner u teškim trenucima

 

Dostupni smo 24h.Pozovite nas