Prevoz pokojnika u Crnu goru

Prevoz pokojnika u Crnu goru
Sahrana / Pogreb je posljednja mogućnost ispraćaja voljene i bliske osobe. Dajte nam priliku da vam budemo od pomoći, da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom budemo vaš razumni partner.

Standort

Prevoz pokojnika u Crnu goru
Pogrebno A HIMMEL sa sjedištem u Beču. Mi smo prva i jedina “naša” pogrebna firma i član pogrebnika u Austriji (WKÖ Bestatter).. Kroz naše dugogodišnje iskustvo i iskrenost razlikujemo se od drugih.
Certificirani od strane države Austrije.
Certificirani od strane države Austrije.
Prevoz pokojnika u Crnu goru
Nudimo vam kompletnu uslugu Kontakt 0-24h: Za prevoz vaših najmilijih dobijate Austrijski račun. Pomažemo kod stupanja u kontakt sa PVA i nudimo pomoć u ispunjavanju formulara potrebnih za penziju. Stojimo vam na usluzi i pomoći nudimo sa timom naših advokata u ostavinskoj raspravi.

Prevoz pokojnika u Crnu goru
Organizujemo pokope u Beču za sve vjeroispovjesti. U trenucima gubitka najbližih, pomoći ćemo vam u organizaciji dostojanstvenog ispraćaja. Pomažemo vam u pronalazku i grobnice u jednom od 50 groblja u Beču i okolini. Naše usluge: -Prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu -Transport pokojnika -Kompletna dokumentacija za prevoz -Stojimo vam na usluzi 24 h  – Pokopi u Beču -Sređivanje kompletne dokumentacije GRATIS u jednom danu – Lotamo sanduke za sve pogrebne firme po najpovoljnim cijenama -Pomažemo u ostvarivanju udovačke penzije u PVA – Prodaja pogrebne opreme vrhunskog u našem salonu u 10. Bezirk-u – Organizujemo kompletnu dokumentaciju za prevoz u jednom danu (GRATIS) – izrada umrlica / posmrtnica

Prodaja pogrebne opreme vrhunskog kvaliteta i dizajna po najpovoljnim cijenama
Svu pogrebnu opremu nudimo na jednom mjestu u našem salonu.

Dostupni smo 24h.Pozovite nas