Prevoz umrlih iz Njemacke

 

Pogrebno A HIMMEL sa sjedištem u Beču.Kroz naše dugogodišnje iskustvo i iskrenost razlikujemo se od drugih.
Pogrebno A HIMMEL sa sjedištem u Beču. Kroz naše dugogodišnje iskustvo i iskrenost razlikujemo se od drugih. Sahrana / Pogreb je posljednja mogućnost ispraćaja voljene i bliske osobe. Dajte nam priliku da vam budemo od pomoći, da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom budemo vaš razumni partner.

Prevoz umrlih iz Njemacke
Mi ne možemo ukloniti vašu tugu, ali vam svojim ličnom uslugom, kompetentno i pouzdano stojimo na usluzi 0-24h. Pribavljamo svu potrebnu papirologiju i preuzimamo kontakt sa svim za pokop / prevoz relevantnim ustanovama. U trenucima gubitka najbližih, pomoći ćemo vam u organizaciji dostojanstvenog ispraćaja.

Standort

  Raaber-Bahn-Gasse 15
    1100 Wien

Prodaja pogrebne opreme vrhunskog kvaliteta i dizajna po najpovoljnim cijenama
Svu pogrebnu opremu nudimo na jednom mjestu u našem salonu.

Prevoz umrlih iz Njemacke
Za prevoz vaših najmilijih dobijate Austrijski račun. Pomažemo kod stupanja u kontakt sa PVA i nudimo pomoć u ispunjavanju formulara potrebnih za penziju. Stojimo vam na usluzi i pomoći nudimo sa timom naših advokata u ostavinskoj raspravi.

Prevoz umrlih iz Njemacke
Naše usluge: -Stojimo vam na usluzi 24 h -Eksuhmacije u cijeloj Evropi – Dugogodišnje iskustvo – Preuzimamo kontakt sa bolnicom, ambasadom, opštinom, grobljem i ostalim relevantnim ustanovama – prevoz za inostranstvo (autom ili avionom) – prodaja pogrebne opreme vrhunskog u našem salonu u 10. Bezirk-u – organizujemo kompletnu dokumentaciju za prevoz u jednom danu (GRATIS) – izrada umrlica / posmrtnica – lotamo sanduke (po najpovoljnim cijenama -Prevoz umrlih u zemlji i inostranstvu -Kompletna organizacija i transport umrlih iz Njemacke -Pomažemo u ostvarivanju udovičke penzije u PVA -Izrade posmrtnica u našim prostorijama u 10, Raaber-Bahn-Gasse 15 – Lotamo sanduke (po najpovoljnim cijenama – Preuzimanje umrle osobe iz stana / kuće / bolnice -Sahrane i kremacije u Beču

Dostupni smo 24h.Pozovite nas