Prevoz Umrlih International Pogrebno A Himmel Bec

Prevoz Umrlih-Bestattung Himmel
Pogrebno A HIMMEL sa sjedištem u Beču. Mi smo prva i jedina „naša“ pogrebna firma i član pogrebnika u Austriji (WKÖ Bestatter).. Kroz naše dugogodišnje iskustvo i iskrenost razlikujemo se od drugih.

Bestattung A Himmel
Mi ne možemo ukloniti vašu tugu, ali vam svojim ličnom uslugom, kompetentno i pouzdano stojimo na usluzi 0-24h. Naše usluge: – Preuzimanje umrle osobe iz stana / kuće / bolnice (Wien und umgebung NÖ, Burgenland) – kompletna organizacija sahrane / pogreba u Beču – Preuzimamo kontakt sa bolnicom, ambasadom, opštinom, grobljem i ostalim relevantnim ustanovama – Prevoz za inostranstvo (autom ili avionom) – Prodaja pogrebne opreme vrhunskog u našem salonu u 10. Bezirk-u – Organizujemo kompletnu dokumentaciju za prevoz u jednom danu (GRATIS) – izrada umrlica / posmrtnica – Lotamo sanduke (po najpovoljnim cijenama

Bestattung-Himmel-Wien-Raaber-Bahn-Gasse-15-1100-Wien
Za prevoz vaših najmilijih dobijate Austrijski račun. Pomažemo kod stupanja u kontakt sa PVA i nudimo pomoć u ispunjavanju formulara potrebnih za penziju. Stojimo vam na usluzi i pomoći nudimo sa timom naših advokata u ostavinskoj raspravi.

 

 

Dostupni smo 24h.Pozovite nas